Piano huren v.a € 10,- per maand?

Vul het formulier hieronder in en we nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.
Waarom een piano huren bij Oostendorp Muziek?


Flexibel

Een flexibel huursysteem met een looptijd van 6 maanden. Daarbij  heeft u de mogelijkheid om na de huurperiode de piano te kopen, de huur te verlengen, de piano te retourneren of toch een ander instrument uit te zoeken.


Gratis huren?


Als u na de huurperiode besluit om de piano te kopen, dan worden de betaalde huur, borg en transportkosten van de eerste periode volledig in mindering gebracht op de aanschafprijs.


Oostendorp Service

U profiteert van de goede service van Oostendorp. U krijgt volledige garantie op uw piano tijdens de huurpiano en kunt ons altijd bellen wanneer er iets met uw piano aan de hand is. Onze service wordt beoordeeld met een 4.9/5 op Trustpilot


Het beste advies
Om te bepalen welke piano u het meest aanspreekt is de juiste voorlichting van groot belang. Met onze 40 jaar ervaring in dit vak, weten wij precies waar u rekening mee moet houden.  Nadat alle wensen zijn besproken, blijven er uit de ruim 40 piano's, die in de showroom staan opgesteld, meestal nog een paar over, die het beste bij uw wensen passen. Zo maken wij de keuze makkelijk en overzichtelijk.
  • Over Oostendorp
Bekijk het filmpje en ontdek meer over ons bedrijf
Powered By ClickFunnels.com